Garnaal hapje



Nov 30, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -150 g gepelde garnalen -25 g geraspte belegen kaas -1 el fijngesnipperde peterselie -1 el citroensap -1 rode Spaanse ui, in ringetjes -1 stokbrood -olijfolie Lees verder »


Paddenstoelen op olijfolie.

Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: -1 kg oranjegroene melkzwammen of bloedrode melkzwammen,of andere eetbare bospaddestoelen-300 ml olijfolie-300 ml azijn-300 ml zonnebloemolie-1/2 koffielepel peperkorrels-1/2 … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • dadelsBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: Gesneden spek, 12 dadels (ontpit), monchou Lees verder » Hartige taart met Danish blueBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 blikje […]
  • Tortilla-haringhapjesBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 3 haringen 6 kerstomaatjes 1/2 zak tortillachips naturel 125 ml zure room 150 g fijne veldsla of tuinkers 2 gesnipperde sjalotjes Lees […]
  • Pate van sardientjesBorrelhapjes uit de Portugese keuken, Ingrediënten: 175 gram sardientjes in tomatensaus (3 blikjes) 100 gram zachte boter 1 theel citroensap 1 eetl fijngeraspte ui Lees verder » […]
  • pittige knoflookgarnalenBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 250 gr gepelde garnalen. 3 teentjes knoflook paar takjes peterselie 1/2 spaanse peper. stokbrood Lees verder » Worstjes in […]
  • Moo waanHoofdgerecht uit de Thaise keuken, Ingrediënten: 450 g doorregen varkensvlees 2 teentjes knoflook 50 ml (? kopje) plantaardige olie 25 ml (2 el) lichte soyasaus 25 ml vissaus 100 g (? […]
  • ZalmhapjeBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 400 gr zalm in blik 200 gr mon chou roomkaas 1 el sjalot,fijn gesneden. 4 el mayonaise 2 el bosuitjes fijn 1/2 thl cayennepeper 1 el […]
  • kip in een sesam jasjeBorrelhapjes uit de Thaise keuken, Ingrediënten: 4 kipfilets in reepjes gesneden . 60 ml teriyakisaus. 1 el chilisaus. 1 el yoghurt. 2 t l kerrie. 100 gr fijn gemaakte cornflakes. 40 gr […]
  • LahmachunBrood uit de Turkse keuken, Ingrediënten: 250 ml lauw water30 ml olijfolie5 gr zout10 ml honing450 gr witbroodmeel5 gr gistVulling:1 kleine gesnipperde ui15 ml olijfolie5 gr milde […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.