snel en makkelijk hapje



Nov 30, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Stokbrood mozzarella tomatentappanade oregano Lees verder »


Geroosterde paprika (tapas)

Borrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 1 kilo rode paprika′s Lees verder »

Lekkere Recepten

  • komkommer hapjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1Grote komkommer,200 gr gepelde walnoten,1a2 ons pate Lees verder » Gevulde kerstomaten met garnalenBorrelhapjes uit de Spaanse […]
  • bladerdeeg hapjeBorrelhapjes uit de Russische keuken, Ingrediënten: Bladerdeeg Tomaat Kruidenkaas Lees verder » Paprika met roomkaas bieslookAnders, Ingrediënten: Rode Puntpaprika′s Roomkaas bieslook Lees […]
  • HamrolletjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 ons ham,100 gram monchou,1/4 ui, 1 theelepel mosterd,2 eetlepels geraspte kaas,peper, paprika, ev zout. Lees verder » Bruschetta met tomaatBuffet uit de […]
  • Blauwbaards hartige hapjeAnders, Ingrediënten: 1 groot blik knakworstjes, tomatenketchup Lees verder » Briecrostini met appel en walnootBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -1 klein stokbrood -1 […]
  • Paprika hapjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 rode paprika 1 aardappel, geschild en in stukken 1/2 bosje peterselie, fijngehakt 1/2 … Lees verder » ham kaas […]
  • Hapje BernadetteBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1/3 Danish bleu 1/3 Ontkorste camembert 1/3 Boter Lees verder » toast met bieslookroom en gerookte kipBorrelhapjes uit de Nederlandse […]
  • HapjeAnders, Ingrediënten: Salami, brie Lees verder » GRISSINIBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 475 g patentbloem1 1/2 tl kristalsuiker1 tl zout1 1/4 tl korrelgist3 el […]
  • Garnaal hapjeBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -150 g gepelde garnalen -25 g geraspte belegen kaas -1 el fijngesnipperde peterselie -1 el citroensap -1 rode Spaanse ui, in ringetjes […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.