Antipasti: Mozzarella met zongedroogde tomaat



Dec 31, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Buffet uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Verse Mozzarella of goede buffel mozzarella, Zongedroogde tomaten op olie, olijf olie eerste persing liefst een kruidig type, basilicum of zelfgemaakte pesto (zie mijn pesto … Lees verder »


Gevulde kiprolletjes

Tussendoortje uit de Mediterrane keuken, Ingrediënten: – 5 kipfilets – 0,5 eiwit – 50 cc (ml) room – zout en peper – 2 eetlepels pistachenootjes – 0,5 rode paprika – 4 minimaiskolfjes – 4 plakjes Seranoham Lees verder »

Lekkere Recepten

  • tomatentorentjesBuffet uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 4 tomaten in schijfjes. 2 bollen mozzarella in schijfjes. 12 basilicumblaadjes. 1 teen knoflook, gehakt. 4 eetlepels olijfolie. Peper en zout […]
  • tortillahapjeBorrelhapjes, Ingrediënten: 4 grote bloemtortilla′s, roomkaas (voor de lijners onder ons is St.Moret Linesse een hele goede vervanger), verse of gedroogde bieslook (in ringetjes), 4 grote […]
  • Tomaatjes uit de ovenBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 8 kleine bolletjes mozzarella (bakje a 125 g) 8 Tasty Tom-tomaten of 8 cherry trostomaten 50 g verse rode pesto Lees verder » […]
  • Haring met geroosterde paprikaVoorgerecht, Ingrediënten: 400 gr. Haring 200 gr. Sjalot 200 gr. Paprika ingemaakte, zoetzure 300 milliliter Wijnazijn 300 milliliter Water 5 eetlepels Mosterd 30 gr. Dille 1 stuk […]
  • Italiaans tomatenlunch-hapjeLunch/Brunch uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 4 grote vleestomaten blikje tonijn naturel 3 sjalotjes 150 gr. Griekse yoghurt 3 el. basilicum zout & versgemalen peper Lees verder […]
  • Ovenhapje met tomaten en mozzarellaBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1 houthakkersbrood of ciabatta olijfolie 2 pruimtomaten (of Roma) 2 bolletjes mozzarella peper en zout verse basilicumblaadjes Lees […]
  • CapreseBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: - 1 doosje kerstomaten - 2 a 3 zakjes mini-mozzarellabolletjes - 10 blaadjes basilicum - olijfolie van een zeer goede kwaliteit - […]
  • Bladerdeeghapje met geitenkaasVegetarisch uit de Mediterrane keuken, Ingrediënten: 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 150 g verse geitenkaas (bijv. Bettine blanc) 3 eetlepels … Lees verder » Mini Quiche 4Borrelhapjes uit […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.