Heerlijke recepten in "Hapjes"

WORTELFLAN MET PREI

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor WORTELFLAN MET PREI

Bijgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: 350 g grof geraspte wortel, 120 g prei (wit EN groen) in zo dun mogelijke ringetjes, 120 g … Lees verder »

Garithes Me Feta

Buffet uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 2 uien 1 kg tomaten 2 tenen knoflook peterselie 1 dl olijfolie versgemalen zwarte peper, zout 1 kg grote garnalen 250 gr fetakaas Lees verder »

Vispasteitjes met dragon

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Vispasteitjes met dragon

Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 150 gr stevige witvis (bv kabeljauw) 2 grote vastkokende aardappels 1-2 el verse dragon 2-3 el verse bladpeterselie 1 el kappertjes 4 bosuitjes in dunne ringetjes 8 … Lees verder »

Griekse Gehaktballetjes In Yoghurt-Muntsaus

Buffet uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 2 eetlepels boter 1 kleingesneden ui 500 gr mager gehakt 125 gr verkruimeld oud brood 1 ei 1/2 dl water 1 eetlepel azijn 1 theelepel oregano of munt zout, peper 50 gr … Lees verder »

HARINGMOUSSE MET BIETENSAUS

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor HARINGMOUSSE MET BIETENSAUS

Voorgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: MOUSSE: 1 blaadje gelatine 100 g gerookte haring 100 g verse roomkaas 25 ml kwark 1/2 tl … Lees verder »

Kaasdriehoekjes

Borrelhapjes uit de Turkse keuken, Ingrediënten: 2 fyllodeeglappen 200 gr feta stukje gesnipperde paprika 3 eetlepels dillegroen Lees verder »

Salade van sjalot en Hollandse nieuwe

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Salade van sjalot en Hollandse nieuwe

Salades uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 sjalotten, 4 zoute haringen, 1 stevige, zure appel (bijv. Granny Smith), 1 augurk, 75 g … Lees verder »

Tiganita

Borrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 2 eiwitten 2 koppen geraspte Parmezaanse kaas (eigenlijk, indien verkrijgbaar, Griekse tefalo kiri) versgemalen zwarte peper frituurolie Lees verder »

Kleine sandwich van sjalot, zoute haring en roggebrood

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Kleine sandwich van sjalot, zoute haring en roggebrood

Lunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 sjalotten, 1 zoute haring, 1 plakje roggebrood, 1 stevige, zure appel (bijv. Granny … Lees verder »

Tiropitta

Buffet uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 500 gr feta 4 dl melk 6 eieren 40 gr boter 450 gr bladerdeeg water munt Lees verder »

Asperge-zalmsalade met sjalotten

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Asperge-zalmsalade met sjalotten

Voorgerecht, Ingrediënten: 2 sjalotten, 50 g gerookte zalm, 4 gekookte witte asperges, 5 g kappertjes, ½ stevige, zure appel (bijv. … Lees verder »

Aspergecocktail

Voorgerecht, Ingrediënten: 1 blik puntasperges 2 sinaasappelen 200 gr gaar kippevlees 1/8 liter Bulgaarse yoghurt 2 eetlepels sherry 1 theelepel kerrie citroensap 2 eetlepels gembernat 1 eetlepel fijngehakte … Lees verder »

Griekse Tzatziki met sjalot

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Griekse Tzatziki met sjalot

Borrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 2 sjalotten, 1 liter volle yoghurt, 1 komkommer, 1 teentje knoflook, Peper en zout. Lees verder »

Gebakken Ham Met Honing

Borrelhapjes, Ingrediënten: Per persoon een plak gekookte boerenham van 1 1/2 cm dik boter 1 eetlepel mosterd 4 eetlepels maple-sirup (ahornsiroop), golden sirup of honing. Lees verder »

Sjalotten-mango chutney

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Sjalotten-mango chutney

Sauzen/dressings uit de Indiase keuken, Ingrediënten: 2 sjalotten, 2 rijpe mango’s, ½ rode peper, ½ teentje knoflook, … Lees verder »

Dadels Met Brie En Ardennerham

Borrelhapjes, Ingrediënten: 15 verse dadels 150 gr Brie 2 dunne plakken Ardennerham toefjes peterselie versgemalen peper Lees verder »

Escargots met sjalot, artisjok en knoflook

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Escargots met sjalot, artisjok en knoflook

Anders uit de Franse keuken, Ingrediënten: 2 sjalotten (± 50 g), 2 artisjokken, 25 g boter, 1 teentje knoflook, 2 fijngesneden … Lees verder »

Canape Romano

Brood, Ingrediënten: 4 sneetjes witbrood 250 gr grotchampignons 2 eetlepels boter 1 teentje knoflook zout, (versgemalen) peper 4 plakken jongbelegen kaas Lees verder »

‘Hete Bliksem’ (bitterballen) met sjalot

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor ‘Hete Bliksem’ (bitterballen) met sjalot

Anders, Ingrediënten: Voor de puree: 400 g aardappelen 5 stevige, zure appels (bijv. Granny Smith) 1 dl witte wijn Mespuntje kaneelpoeder 1 … Lees verder »

Roquefort Truffels

Borrelhapjes, Ingrediënten: 300 gr roquefort 100 gr roomboter 2 sneetjes roggebrood Lees verder »

Pagina's:«1234567...256»